On The Spot

On The Spot Győrben a Richter Teremben!

???? Jegyek: https://tixa.hu/onthespot

Helyszín: Richter Terem
Cím: Győr, Aradi vértanúk útja 16.
???? Kapunyitás: 17:30
???? Kezdés: 18:00

Cseke Eszter és S. Takács András a nemzetközileg is elismert On the Spot alkotói. Munkájukat számtalan díjjal jutalmazták, Pulitzer- és Prima Primissima-díjasok, Magyarországról harminc év után először az ő filmjük nyert Arany Nimfát a Monte Carlói Televíziós Fesztiválon. Forgattak Burmában, Iránban, Afganisztánban, az Északi-sarkkörön, tudósították a CNN-t, a BBC-t és az Al Jazeerát is. Kérdezték Bill Clinton amerikai elnököt és Ban Ki-Moon ENSZ-főtitkárt, de forgattak Ferenc pápával és a dalai lámával is, máskor törzseket kutattak fel Amazóniától Pápuáig vagy hírhedt gettók gengsztereivel filmeztek Dél-Afrikában.

McMenemy Márk, aki brit édesapjának köszönheti angol nevét, s életének első éveit a ködös Albionban töltötte, a magyar médiában szerkesztőként, szövegíróként, újságíróként, valamint lakás- és kertátalakító televíziós sorozatok műsorvezetőjeként vált elsősorban ismertté.

Nemrégiben a könyvírásba is belekóstolt, Daddy Cool címmel vetette papírra saját és néhány ismert magyar zenész, színész, üzletember, televíziós személyiség apaságának titkait.

Január 26-án az On The Spot moderátoraként a Tessék! színpadán.

???? Házirend:
Az eseményekről videó és képfelvétel készül belső használatra. A jegy megvásárlásával a Látogató hozzájárul, hogy mint az előadás résztvevőjéről videofelvétel vagy fotó készülhet amit a Tessék! saját közösségi felületein használ promóciós céllal.

Időpont:

2020.01.26 19:00

Jegyvásárlás:

Helyszín:

Győr, Richter Terem

Közösségi média

Jegyvásárlás

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram